MASO
Maso hovězí, vepřové 70 g
Guláš 4 ks á30 g 120 g
Čevabčičí 2 ks
Vepřenky 2 ks
Masová směs 220 g
Prejt 150 g
Škvarky 110 g
Filé 150 g
Sekaná pečeně 120 g
Uzené 110 g
Omáčka 200 g
Šťáva na brambory 100-130 g
PŘÍLOHY
Brambory vařené 300 g
Houskové knedlíky 6 ks
Bramborové knedlíky 7 ks
Bramborové špalíčky 8 ks
Rýže 250 g
Bramborová kaše 340 g
Těstoviny 250 g
Luštěniny 340 g
Těstovinový salát 400 g
Zelenina jako příloha (zelí, mrkev, špenát) 150 g
OSTATNÍ NABÍDKA
Polévka 0,33l
Rizoto 400 g
Špekové knedlíky 3 ks 300 g
Špenátové rizolety 1 ks 250 g
Plněné bramborové knedlíky 350 g 3 ks
Zapečené těstoviny 400 g
Zapečené brambory 400 g
Buchtičky 20 ks
Šodó 250 g
Lívance 3 ks 400 g
Palačinky 3 ks 400 g
Koblihy 5 ks
Buchty 5 ks
Bednaříci 5 ks
Kynuté knedlíky 5 ks
Žemlovka 400 g